Despre Noi

Te invităm să trăiești alături de noi experiențe unice!
Complexul Nostru: Club Stephany, Restaurant Zestrea & Stephany Ballroom

TRĂIEȘTE EXPERIENȚE UNICE, ALĂTURI DE NOI!

De ce să alegi Complexul Stephany pentru evenimentul tău?

De peste 6 ani, oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate, fiind foarte atenți la dorințele fiecăruia. Încercăm să ne adaptăm oricărui gust și să oferim clienților noștri amintiri de neuitat. Totul este mereu impecabil la Stephany, iar asta reprezintă un mare atu în ochii clienților, comparativ cu alte locații de evenimente.

Club
Stephany

Alege să te distrezi într-un mod unic, acompaniat de cei dragi și de cei mai cunoscuți DJ ai momentului, la Club Stephany.

Restaurant
Zestrea

De 6 ani îți servim mâncare tradițională, mereu proaspătă, gătită în bucătăria proprie, de către chef bucătar specializat.

Stephany
Ballroom

Organizăm nunți, botezuri, zile de naștere, petreceri corporate și evenimente personalizate pentru experiențe unice.

100% PERSONAL IMPLICAT / 100% CLIENȚI FERICIȚI

Cu ocazia fiecărui eveniment ne dorim ca totul să fie impecabil. Avem garderobier, un ospătar la fiecare două mese, șef de sală, femeie de serviciu și personal specializat pe bar, la fiecare eveniment.
Am desfășurat peste 30 de evenimente reușite de la lansare, și niciun client nu a plecat nemulțumit. Gradul de satisfacție al clienților care și-au organizat evenimentele la noi este de 100%.

IATĂ CUM TE PUTEM AJUTA!

Avem o echipă tânără, dedicată și cu dorința de a face lucrurile perfect. Iată facilitățile noastre: sală evenimente 500 persoane, sală 100 persoane, restaurant a la carte, club de noapte, terasă pentru fumător, terasă în aer liber, parcare 200 locuri, aranjamente incluse pentru săli, meniuri preparate de chef bucătar în bucătărie proprie.

Contactează-ne